Dagen
uren
Minuten
seconden

Samenwerken bij evenementen

21 juni - Netwerken & workshop @ AFAS station #leChampion #RegioAlkmaar

Workshop: Samenwerken bij evenementen

Op vrijdag 21 juni tussen 09.30 en 13.00 uur organiseren we in samenwerking met Le Champion (bekend van grote sport evenementen in de regio) een
netwerkevent met workshop tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar. De Plus Wandel4daags Alkmaar is een mooi voorbeeld van een evenement die de regio optimaal verbind en al het moois laat zien.
Evenementen trekken jaarlijks veel bestaande en nieuwe bezoekers uit de regio en daarbuiten. Deze bezoekers geven veel geld uit en komen ook vaak terug. Recreatieve & toeristische ondernemers zijn een meerwaarde voor de evenementen. Samen bieden zij een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod, waardoor de bezoekers unieke belevingen ervaren.
Maar hoe kun je als bedrijf hier van profiteren? En welke samenwerking is er voor nodig? Hoe kunnen we bezoekers van dit soort evenementen op een later moment weer terug laten komen? Deze vragen, en meer, worden in de workshop beantwoord.
Je krijgt tips & tricks van professionals en kunt vragen stellen. En gelijk goede contacten leggen. Dit alles in een sportieve en informele sfeer onder het genot van een drankje en hapje. En we gaan de sfeer van de vierdaagse met elkaar beleven door een gedeelte van de HEILOOËRROUTE te wandelen met elkaar! Mocht je dat niet willen, dan kan je ook iets later aansluiten. We nodigen je graag uit om bij deze actieve netwerkevent & workshop aanwezig te zijn!

De Regio Safari

Ruim 120 mensen namen deel aan de Regiosafari op 14 maart. Na een gezamenlijke opening, gingen er drie bussen op pad die elk een andere programma hadden. Bijvoorbeeld een Innovatie tour, een Food & Fun tour en Water & Historie tour. Elke bus deed minimaal 3 verschillende ondernemingen aan. Kennis opdoen en netwerken op een leuke en inspirerende manier.

Het programma op 21 juni

#Wat#Tijd#
1Rondleiding AFAS stadion (optioneel)8:30 uur
2Ontvangst9:00 uur
3Openingsshow9:30 uur
4Workshops en sprekers10:30 uur
5Op Regio Safari12:00 uur
6Terugkomst en start borrel16:00 uur
7Rondleiding AFAS stadion (optioneel)16:30 uur
#SessionSpeaker(s)TimeVenus
1Toerisme in balans in de Regio Alkmaar
2Monique Ooms Gespreksleider
3Mike BosmanHotel Blooming
4Ad JongenelenWethouder Langedijk
5Ger WelbersDirecteur Alkmaar marketing
6Patricia van LieshoutStaatsbosbeheer


  Parkeerinfo

  Locatie adres

  AFAS Stadion
  Stadionweg 1
  1812 AZ
  Alkmaar

  Parkeren

  Op niet-wedstrijddagen kunnen gasten gratis parkeren op de parkeerplaatsen rondom het AFAS Stadion, met uitzondering van de gereserveerde vakken.