Inschrijven regiotour op 7 september

    Gratis aanmelden info

    De gemeenten in de Regio Alkmaar werken al lange tijd intensief samen op het gebied van toerisme en recreatie. Op 7 september organiseren we een Regiotour Toerisme & Recreatie voor (nieuwe) raadsleden, collegeleden en ambtenaren. De Regiotour vindt plaats tussen 15.00 uur en ca. 21.00 uur. Een leuke en informatieve middag en avond, waarin wij u letterlijk meenemen op ‘ontdekkingsreis’ door de regio. Wij vragen u deze datum alvast in uw agenda te reserveren.

    Voor alle betrokkenen vanuit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest bieden we die dag een compleet programma. We maken een bustour door de regio en onderweg bezoeken we enkele locaties, waarbij uiteraard ook lokale proeverijen horen. Tijdens de tour willen we u graag informeren over wat we allemaal doen op het gebied van toerisme en recreatie in de Regio Alkmaar en hoe we aansluiten bij de Regio Noord-Holland Noord en de Provincie Noord-Holland. Ook krijgt u een beeld hoe dit bij diverse toeristische organisaties en ondernemers in onze regio tot uiting komt.

    Er wordt op dit moment nog gewerkt aan het inhoudelijke programma. Hierover wordt u op een later moment geïnformeerd. Opgeven kan al via het formulier.