Days
Hours
Minutes
Secounds

BUSINESS CONFERENCE 2018

10 - 15 DECEMBER, 2018, DUBLIN

Art Wordshop 2019

Where The Business World Meets

Conference dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum.

Event Schedules

Regiosafari5 oktober - 09.00 uur
Op woensdag 5 oktober organiseren weer een Regiosafari. Een dag die vol in het teken staat van ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid!‘. Voor het ochtendprogramma ontmoeten we elkaar bij de Cultuurkoepel in Heiloo.
08:45

In de ochtend starten we bij de VVV op het Waagplein in Alkmaar. We maken kennis met elkaar en de dag wordt doorgenomen. Daarna volgt een interactieve kennisquiz over Regio Alkmaar waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Vervolgens neemt een gids ons mee op een stadswandeling door Alkmaar.

Themabus Duurzaam & Circulair

Op bezoek bij duurzame en luxe camping Geversduin in Castricum. Daar nemen we een kijkje bij het eerste ‘plastic vakantiehuis’.Daarna gaan we naar PWN bezoekerscentrum De Hoep. Vanuit de mooie locatie midden in de bossen kom je alles te weten over het zuiveren van water. Zij nemen ons mee in hun duurzame en gastvrije manier van werken.

Themabus Water & Fun

Bij Poldermuseum ‘Het Oude Gemaal’, een van de vijf deelnemende musea aan Cultureel Varen, kom je alles te weten over het ontstaan van de polder Heerhugowaard. Vanaf het museum varen we naar het centrum van Alkmaar waar we een bezoek brengen aan de vernieuwde Ringersfabriek.

Themabus Innovatief & Toegankelijk

Tijdens deze tour gaan we op bezoek bij twee recent geopende accommodaties. Innovatief recreatieconcept Erfgoedpark De Hoop en de volledig rolstoeltoegankelijke appartementen van De Egmonden. Ook het team van Vitale Verblijfsrecreatie Noord-Holland Noord zal aanwezig zijn om toe te lichten op welke manier zij toeristisch ondernemers kunnen helpen.

Regiotour7 september - 16.00 uur
De gemeenten in de Regio Alkmaar werken al lange tijd intensief samen op het gebied van toerisme en recreatie. Op 7 september organiseren we een Regiotour Toerisme & Recreatie voor (nieuwe) raadsleden, collegeleden en ambtenaren. De Regiotour vindt plaats tussen 16.00 uur en ca. 22.00 uur. Een leuke en informatieve middag en avond, waarin wij u letterlijk meenemen op ‘ontdekkingsreis’ door de regio. Wij vragen u deze datum alvast in uw agenda te reserveren.
Museum BroekerVeiling, Broek op Langedijk

- ontvangst met lokale proeverij

- introductie toeristisch programma Regio Alkmaar in relatie tot de regio Noord-Holland Noord en de provincie

Golden Tulip, Alkmaar

- ontvangst met hapje en drankje

- presentatie Verblijfsrecreatie

- afsluitende netwerkborrel

Erfgoedpark De Hoop, Uitgeest

- presentatie ontwikkelaars Erfgoedpark en rondleiding door Stichting Cornelis Corneliszoon van Uitgeest

- presentaties Alkmaar Marketing en Holland boven Amsterdam

Who's Speaking?

Buy Tickets

Food & Fun
Personal
  • Entrance
  • Coffee Break
  • Certificate
  • Workshop
$189/day
Premium
  • Entrance
  • Coffee Break
  • Certificate
  • Workshop

Opportunities

Get your shirt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Explor Event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Learn and Earn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Ask the Expert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Join Art Workshop 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

Our Event Sponsors

Interested in becoming a sponsor?

Sign Up For Our Newsletter